Redakce Inzerce Řádková inzerce Spřátelené weby Dnes je sobota, 30. července 2016 a svátek má Bořivoj.

Právníci města Kolína vydali stanovisko ke kostlivcům, které zkoumal Kontrolní výbor Zastupitelstva města Kolína

Publikováno: 31.1.2014
Rubrika: Ostatní

Městští právníci už sepsali stanoviska k závěrům Kontrolního výboru Zastupitelstva města Kolína týkající vyřazených pohledávek za nájemné v městských bytech z evidence za 6,5 milionu korun a za údajně levný prodej kvalitních pozemků naproti nemocnici. Uplynulý týden došlo podle starosty Víta Rakušana k předání právního názoru kontrolnímu výboru, jak ostatně advokáti slíbili. Kontrolní výbor se k jejich postoji vyjádří a vydá doporučení pro vedení města, "zda se vydat cestou i třeba podání trestního oznámení či uvědomit Policii ČR nebo státní zastupitelství", řekl starosta. Obsah právního názoru nechtěl Vít Rakušan prozradit. "Bylo by nefér napřed jej sdělit médiím a až pak kontrolnímu výboru. Jinak bychom porušili pravidla, která jsme sami sobě stanovili," dodal. Svůj postoj kontrolní výbor zřejmě zveřejní na březnovém jednání zastupitelstva. O zjištěních kontrolorů jsme informovali v prvním letošním vydání.

Autor článku: Redakce KP
Poslední komentáře
Počet příspěvků: 0 | Buďte první!

Zatím žádný komentář.

Nepřehlédněte...
Volnočasový areál V Břízách je otevřen. Lanová dráha je nejvýraznějším prvkemKolínským farářem se stal slovenský řeholník P. Ján HalamaVisacích zámečků lásky na lávce u Kmochova ostrova přibýváFirma Solarco dostavuje svoji továrnu v průmyslové zóně u Ovčár
Kalendář akcí: Červenec